Sider

30. november 2011

Hvem du end er, så velkommen til verden!

Så er jeg hjemme fra studietur i Antwerpen. Har stort set kun sovet, vasket tøj og lavet projekt, siden jeg kom hjem sidste fredag. Det var hårdt at være afsted og tiltrængt at komme hjem igen. Hjem til hygge og mine strikkepinde...
Der lå nemlig 2 veste og ventede på at blive gjort færdige. 2 veste til Lenes lille baby, som kommer til verden i starten af Marts. Det blev fikset igår og her er resultatet..
Så håber jeg bare at gaven kan bruges :)



19. november 2011

...-lidt mere jul!


Jeg er ikke altid helt enig med butikker, kommuner og havenisser om, hvornår julen egentlig begynder at tage sine tiltag! Og alligevel kunne jeg ikke lade være at købe lidt sager hos blomstermanden, da jeg kørte forbi den anden dag.. Lidt mere jul blev det til og alligevel er der langt igen.. Men det er møg hyggeligt og helt vildt som det hygger i den lille stue - jeg er pjattet med det og NU er det ved at være ok at sætte tempoet lidt op :)

17. november 2011

kold i r....


Sådan så min cykelsadel ud, da jeg skulle afsted til skole onsdag morgen, efter en rigtig kold, kold november nat. 
Den var så fin at jeg næsten ikke nænnede at ødelægge det ved at placere måsen oveni. Men det skulle til, jeg skulle i skole og jeg blev rimelig hurtigt kold i r....

14. november 2011

Det skete i de dage i november engang

- at jeg kastede mig ud i endnu et projekt; at brodere et juletræstæppe!
Flere veninder har måttet konstatere, at det er utrolig 'voksent' at gøre!? Men, men, men... Intet er mere hyggeligt end julen i de kolde måneder og nu er det altså på tide at få et juletræ indendøre. Det skulle ske før eller senere og det blev i året hvor jeg blev 31 somre, at træet kom ind i stuen.
Tror det bliver rigtig fint!




12. november 2011

Flueben...

Så fik jeg endelig skiftet den gamle støvede blikdåse fyldt med strikkepinde ud, med denne fine sag!
Jeg fik rodet lidt i gamle stofrester og vupti, denne sag kom til verden. Jeg var godt nok lidt i tvivl undervejs - vægelsindet lurede og der skulle hele 3 til før jeg kunne vælge min helt egen fine strikkepindstaske...
-og så var der 2 der blev rigtig glade for en fin, fin gave:)



10. november 2011

Fandt disse fine stole på vej hjem, med en and i tasken!

Havde netop været oppe i Brugsen for at købe en and, som jo hører og bør sig på denne dag, og fandt disse fine stole stillet til storskrald på vejen hjem.
Fik lige forhørt mig hos den rare mand der rodede i haven, og stolene var mine hvis jeg kunne slæbe dem hjem....-intet problem!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...