Sider

24. december 2011

UPS!

Det der med at købe julegaver til andre, det får mig til at opdage alle de ting jeg har glemt at skrive på min ønskeseddel..
Derfor er det vigtigt at huske gaven til sig selv. Den gave man ved, man ikke får af nogen andre og som man faktisk ikke vidste at man ønskede sig. Men hold nu helt op en god gave jeg fandt til mig selv iår :) Den kan klart anbefales og så er jeg helt pjattet med konceptet..

no need to say more?

-og så er der jo det, med de gode idéer! For midt i alt juleræset og småkagebagning, kom jeg i tanke om det fine uldtæppe jeg egentlig gerne vil hækle og som allerede er bestemt, skal ligge under sofabordet. Og hvad gør man så.. Man fletter garnbutikken ind i ruten til alle julegaveindkøbene og så starter man med at hækle, alt imens man planlægger hvornår man skal gøre alle de andre ting:) 
Hehe... Kender I det?
Projekt uldtæppe ser indtil videre sådan ud:


  
Nøjs det bliver dejligt at få varmet fødderne når man sidder i sofaen... 
Tak til Line fra LIBE, for inspiration til tæppet og for at fortælle at opskriften, jo er i den bog jeg har stående på hylden:)       

Puha..

Troede at juleferie var lig med afslapning! Men næ nej.. Før jeg overhovedet kunne se frem til juleferien, skulle et par eksamener overståes og det blev det i tirsdags. Jeg kunne ånde ud og læne mig tilbage...-troede jeg! Men jeg havde jo ikke købt gaver, slappet af eller bagt de sidste julekager til min morfar, endnu. Så alt det skulle nås på de 2 dage der var til rådighed inden jeg skulle gennem julestress og fyldte busser, for at komme hjem til min mor..
Jeg kunne selvfølgelig også have ladet være med at satse på hjemmelavede gaver! Men det virkede bare så pokkers nemt inde i mit hoved og økonomisk var det også en fordel. Men det var vidst bare noget jeg fandt på..
Men men men! Jeg nåede det hele og jeg nåede søreme også at hænge Bjørn op på væggen :) (kæresten måtte indrømme, at det jo egentlig var fint, når det nu var sådan jeg havde gjort...)


                
Bjørn W kom endelig op at hænge..


Veste til søsterens piger på 4 og 6 år..
 
                                        
-og det blev der produceret, til min gamle morfar..

En rigtig glædelig jul til jer alle, håber den bliver fyldt med kærlighed og gaver, jeg ved min gør..

11. december 2011

ham der bjørn..

..wiinblad. Ham er jeg ret så pjattet med. Og sidste indkøb fra fantast-fabrikken er netop kommet i hus.
4 platter med illustrationer af årstiderne. Jeg glæder mig rigtig meget til de skal op at hænge, nu skal jeg bare finde ud af hvor! -og det er ikke nemt skulle jeg hilse og sige, for kæresten syntes de er rigtig grimme og 'gammel dame' agtige!
Men jeg smider fluks et par billeder op, når de har fundet sin nye plads...

9. december 2011

...

...-ikea-turen blev aflyst! Men her kommer en opfølgning på projekt adventskrans.
I stedet for at smide en bunke penge i glimmer og glitter i ikea, blev det til kreadag med besøg i den lokale legetøjsbutik - og adventskransen kom til at se sådan ud.


Jeg syntes egentlig den blev fin, men langt fra den traditionelle krans med gran og sløjfer. Men det fungerer godt her i stuen :)
Trods mit manglende julepynt - og julehumør - er jeg kommet slemt efter det. Det lille hjem har taget revanche og nu skal jeg vist til at koncentrere mig om min eksamen om en uges tid...
Pokkers!

julen er kommet et skridt nærmere

Så kom den fine flagguirlande endelig op at hænge! Det har været et hyggeprojekt og kan klart anbefales at kaste sig ud i. Det er ikke svært og kan sagtens gøres mens fjerneren kører og samtidig følge med...-selvom manden nok vil påstå noget andet :)



Jeg har lavet flagene i 2 forskellige røde farver og guirlanden er ca 150 cm lang...-indtil videre.

Den meget enkle og dejligt tilgængelige DIY, findes på karenklarbaeksverden. Så et stort tak til Karen for at stuen blev en fin juleguirlande rigere..

-og selvfølgelig fremtidige fødselsdage.

5. december 2011

kreapose

Jeg har tit mine sysager med til undervisning på skolen og syntes efterhånden at den stofpose, jeg syede for snart meget længe siden, godt kunne skiftes ud med noget nyt og vigtigst; den skal være større! Derfor denne pose af stofrester fra skabet. Større og meget bedre - og bedst af alt; jeg stikker mig ikke længere på mine sakse!

Jeg har en forkærlighed for quilt og kantbånd og alt hvad der produceres på symaskinen for tiden, bærer præg af denne voksende kærlighed. Men en ting er dog sikkert, jeg skal stoppes hvis det tager overhånd og jeg bliver set i quilt og kantbånd når jeg har syet til mig selv...-eller kæresten! Heh..
I børnetøj fungerer det fint, men til voksne. Nej, vel?



4. december 2011

juleknas og kugler





Mit julepynt overlevede desværre ikke sommeren og det meste druknede desværre med alt vandet i juli måned. Jeg har haft lidt svært ved at komme igang og har også haft mine tvivl om det nu overhovedet blev rigtig jul iår... Men, men, men - jeg har mandet mig op og været igang med både juleknas og kugler og det har sat gang i julen i det lille hjem. Jeg har både bagt pebernødder og jødekager og har endda fået hæklet lidt forskellige julekugler. Egentlig var de tænkt et lille juletræ, men tror nu ikke helt på at vi nogensinde får hentet det! Så indtil videre hænger de fint og pynter i vinduet :)

Adventskransen - den fine fødselsdagsgave fra søsteren af Mogens Lassen - mangler lige lidt mere jul, men den er så fin i sig selv, at det næsten er synd... Dog kan lidt glimmer eller lidt kugler vel ikke skade, vel??
En ikea julehyggetur venter nemlig på tirsdag, og lur mig om ikke der kommer lidt mere jul i hjemmet når først jeg har slået mig løs i kugler og glimmer :)

Desværre vil budgettet ikke være med til at investere i de fine små træer fra Kähler - Avvento - som jeg ellers har kastet min kærlighed på! Jeg syntes de er så fine og ville passe lige præcis i vinduet ved de hjemmelavede guldkugler. Så søde nisse, hvis du ser det her, så står de højt på min ønskeseddel.


-to be continued..

http://www.kahlerdesign.com/da/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=192&category_id=17&vmcchk=1 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...