Sider

26. januar 2012

Så lykkes det..
Mellem studiestart og eksamen (overstået specialiseringseksamen igår!)er det lykkes at få endnu et tæppe færdigt! Det er den bedste afslapning, at sidde med hænderne fulde - som man siger - og få klaret tankerne et par timer inden sengetid. Men hvad nu.. Jo, nu skal jeg så igang med et nyt projekt! Tror det bliver et hæklet tæppe til mig selv denne gang...-og et pandebånd og de hæklede agurker og grydelapper og..
Argh! Kan jo slet ikke følge med..

Alt imens jeg finder ud af hvor jeg skal starte, så kan I lige få et par billeder af det færdige resultat;




 
Tror det bliver pandebåndet :)
God torsdag til jer alle derude..

19. januar 2012

babytæppe #2

Så kom opkaldet! Jeg blev moster tidligt onsdag morgen :) En fin lille prinsesse...-som jeg for et stykke tid siden, har lovet min søster at hækle et ammetæppe til (var ikke helt klar over at der er kategorier indenfor tæpper!), og jeg har fået frit spillerum. Garnet blev købt for 3 ugers tid siden og jeg gik fluks i gang. 
Pludselig skal tæppet bruges og jeg har turbohæklet siden alarmklokken lød mandag og hun første gang blev kørt på sygehuset:)
Tæppet skal nok blive færdigt til første besøg i weekenden og jeg er spændt på, om jeg har forstået kategorien og det var hvad hun havde i tankerne...

Tæppet bliver ca 90x90 cm og skal have hæklet en fin kant i en farve, jeg endnu ikke har besluttet. Men jeg har planlagt et besøg hos garnbiksen i eftermiddag og så er det bare at vælge.
Jeg smider et billede op når jeg har fået det færdigt.

God torsdag:)

surdej... -eller bare surt!

Så har jeg kastet mig ud i endnu et projekt surdej. Forsøgte for et par år siden at starte på en surdej efter alle kunstens regler. En opskrift fundet på nettet, en opskrift som lød super lækker og umiddelbar nem at gå til... Men noget gik galt, glasset var åbenbart for lille og køleskabet blev tapetseret med dej - og det lugtede stygt!
Det endte sådan her:

Jeg gav op på projektet!
Men nu har jeg forsøgt igen. Fundet en ny opskrift, et større glas og indtil videre går det meget bedre:
Det ser jo fint ud og er helt sikker på at jeg nok skal få fine rugbrød, boller og andet godt ud af det :)


Hvis det skulle friste og du tænker 'det må jeg bare prøve!', så er opskriften på både surdej og en masse lækre brød, her.

God fornøjelse :)

12. januar 2012

frøer og elefanter

Så blev babytæppet færdigt og nu er det klar, parat til den lille prinsesse. Jeg var selv i tvivl om farverne, blev det for tøset, for systematisk eller bare helt forkert! Men det er godkendt med rosende ord, så nu skal den lille bare komme ud af søsterens mave :)



forårs fornemmelser

De små fine gule erantisser er begyndt at kigge frem - mon ikke det så småt er tegn på forår.. (ikke kun lidt, men bekymrende meget for tidligt!!) 
Jeg stødte på denne enlige igår. Den stod så fint og tiltrak sig opmærksomhed midt i alt det grå og triste omkring den :)



5. januar 2012

Beverly, Hippie-bog og babytæppe!

Sådan startede min eftermiddag i kolonihaven, efter en veloverstået første skoledag.
Jeg har nemlig fundet ud af, at Beverly Hills er startet helt forfra og det passer lige med kaffe og sofa, til jeg kommer fra skole, perfekt. Hippie-bogen (af Peter Øvig Knudsen) købte jeg på vej hjem... Jeg har kun hørt godt om den og glæder mig til at komme igang. Jeg er ikke den store læser - overhovedet! Har det pokkers problem at jeg mister koncentrationen rimelig hurtigt, så noget til hænderne er meget bedre til mit temperament:) Men denne bog glæder jeg mig faktisk til at komme igang med. Jeg syntes det er et spændende og relevant emne, for gad vide hvordan vores verden havde set ud, hvis ikke hippierne havde rusket godt og grundigt op i det hele, i starten af 70'erne?

Babytæppet har jeg lovet min søster at sy til hendes baby, min lille niece, der efter planerne skal komme til verden i næste uge. Så det skal jo være færdigt, pakket og klar, til telefonen ringer:)

Der var bare det lille problem; at ligge på sofaen med en kop kaffe, se Beverly Hills, læse i min nye spændende bog (fyldt med sjove billeder...) og klippe alle firkanterne til tæppet...-samtidig!!
Godt nok er jeg kvinde, men multitasking-genet blev altså sat på en prøve:)

Glæder mig til at vise det fine tæppe frem.. Skal nok smide et par billeder op, så snart det er færdigt og bogen...-den bliver jeg nok ikke færdig med foreløbig:)


4. januar 2012

Hætterør eller Rørhætte?

Hvis nu man ser bort fra morgenhår, super dårlig kvalitet på billederne og de mindre hævede øjne, så syntes jeg nu at resultatet af hætterøret (syntes jeg lyder bedst...) blev godt!
Så hætterøret skal selvfølgelig på imorgen tidlig og med i skole..




Det var juleferiens sidste projekt og nu glæder jeg mig godt nok også til at komme igang igen. Troede jeg faktisk ikke at jeg skulle sige, men tror det bliver godt:) -og så satser jeg på at foråret kommer hurtigere, hvis jeg har travlt med en masse ting. For nu er det her mørke, regnfulde, tristhedsvejr ikke sjovt mere..

Jeg håber I alle havde en god nytårsaften -ingen tvivl, det havde jeg:)
Godt nytår
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...