Sider

5. juli 2012

Jeg ææælsker altså min symaskine..

Så kom der endelig gang i min symaskine og der er blevet produceret lidt sager til den lille...-og meget mere er på vej! Har fået et Brio puslebord af nogle venner og det eneste vi skulle, var at anskaffe en ny puslehynde. Det blev undersøgt og jeg må indrømme at jeg bliver bitter over priserne på sager til nybagte forældre og baby!! Man bliver jo rippet, når man skal anskaffe sig en masse sager.. Derfor har jeg 'gjort det selv' langt hen af vejen og er fast besluttet på at det er sådan det bliver ved med :)
Det er blevet til bla en puslehynde til puslebordet:-lidt hagesmække af rester (ved godt der går laaaang tid før end hun skal bruge dem, men så er de der:)):2 par bukser. Et par postkasserøde og et par der ikke er helt så røde (det er lidt svært at se..):


2 sæt sengetøj, det ene med pudebetræk. Ved ikke helt om det er nødvendigt med pude til en baby? Søsteren er blevet anbefalet en flad pude af hendes jordemoder og veninderne ser helt mærkelige ud, når jeg bringer det på banen! :


-en quiltet puslehynde til når vi er på tur, er også blevet produceret, mangler bare kantbånd og knap til lukning! Jeg kan godt se det smarte i en pusletaske - det hele er der ligesom bare.., men jeg tror nu at jeg forsøger mig med en puslehynde og et net med bleer, klude, poser og alt andet godt man skal have med.. 
-og nogle natdragter er blevet klippet, men ikke syet..


Sidst men bestemt ikke mindst! Den fine gave der lå og ventede på mig en dag i sidste uge. Har ønsket mig den et stykke tid og det er åbenbart blevet hørt, selvom jeg ærligt må indrømme at jeg troede kæresten bare sagde ja, for at få fred :D
Nu skal der for alvor produceres...


1 kommentar:

  1. Sikke du sysler! Håber du har det dejligt?
    Bare rolig tiden går så hurtigt efter man har født- så før du ved det skal du have gang de smækker og så er det godt at du har dem.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...