Sider

7. februar 2012

Endnu en studiedag

er gået.. -med kaffehygge og en tur i Søstrene Grene:)
Jeg havde en kaffeaftale med Lene, der for et par måneder siden gik på barsel. Ren hygge og jeg havde strikket et par små veste til den lille dreng, som hun stadig bærer rundt inde i sin mave..


Efter kaffe og hjemmebagte croissanter, skulle der noget frisk luft til og gåturen endte i Søstrene Grene efter mit ønske. Jeg havde nemlig spottet de her uld-kugler sidst jeg var der og en plan om at lave en suttekæde til min lille niece.. Perfekt match! Uld kugler i regnbuens farver og en god idé! Nu skal jeg blot have gang i hæklenål, garn og kreativiteten :) Bliver rigtig fint tror jeg..


More to come...

5 kommentarer:

 1. ELSKER strikveste!! Det er virkelig min største svaghed, når jeg skal købe/vælge tøj til vores datter. Kæresten er nemlig ikke helt enige. Men hvor er det en smuk gave at give veninden!
  Og det bliver da en super flot suttesnor.. men er du ikke bange for at de kan gå op? Altså fra snoren du syr dem sammen med? Jeg ville måske være lidt nervøs, men smuk vil den være! :)
  Smut ind forbi min blog og deltag i mine give aways. Der er både mulighed for at vinde en akrylæske fyldt med skønne sager til lav-selv-smykker og de fedeste ting fra Smallstuff. diary.dk
  Kh Kamilla

  SvarSlet
 2. Hej Helle

  Jeg har sendt dig flere mails vedr. hæklekursus i morgen. Vil du svare mig?

  På forhånd tak.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Hej Helle

  Jeg har fået din mail nu :-) Og så prøvede jeg at svare, men får den tilbage igen :-( Er din postkasse mon fuld? Eller har du en anden mail?

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Hej Helle, faldt tilfældigt over din blog og har meldt mig som læser :) Har en lille give away hos mig, du kan jo kigge forbi og se om det er noget for dig

  SvarSlet
 5. Hej Karina.
  Hvor er det dejligt, at du har fundet frem til min blog...-trods en meget stillestående periode! Jeg sidder med eksamen op over begge ører, men vender tilbage med fuld fart, så snart det er afleveret og afklaret.
  Det lyder spændende med din give away.. Jeg kiger forbi:)
  Hilsner fra Helle

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...