Sider

19. januar 2012

babytæppe #2

Så kom opkaldet! Jeg blev moster tidligt onsdag morgen :) En fin lille prinsesse...-som jeg for et stykke tid siden, har lovet min søster at hækle et ammetæppe til (var ikke helt klar over at der er kategorier indenfor tæpper!), og jeg har fået frit spillerum. Garnet blev købt for 3 ugers tid siden og jeg gik fluks i gang. 
Pludselig skal tæppet bruges og jeg har turbohæklet siden alarmklokken lød mandag og hun første gang blev kørt på sygehuset:)
Tæppet skal nok blive færdigt til første besøg i weekenden og jeg er spændt på, om jeg har forstået kategorien og det var hvad hun havde i tankerne...

Tæppet bliver ca 90x90 cm og skal have hæklet en fin kant i en farve, jeg endnu ikke har besluttet. Men jeg har planlagt et besøg hos garnbiksen i eftermiddag og så er det bare at vælge.
Jeg smider et billede op når jeg har fået det færdigt.

God torsdag:)

3 kommentarer:

 1. Tillykke med niecen!
  Tæppet ser rigtig flot ud! Vi fik et der ligner lidt af kærestens mor til babyens fødsel, og det er i brug hver dag- en rigtig god gave...

  SvarSlet
 2. Tak for de søde ord!
  Jeg er rigtig glad for at høre tæppet er et hit. Det håber jeg virkelig også det her bliver - eller, det har det bare at blive, for det tager jo virkelig lang tid at hækle sådan et.. :)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke til jer alle med de nye titler, mor, moster, mormor og hvad der ellers kan være af titler.
  Eva

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...