Sider

12. januar 2012

frøer og elefanter

Så blev babytæppet færdigt og nu er det klar, parat til den lille prinsesse. Jeg var selv i tvivl om farverne, blev det for tøset, for systematisk eller bare helt forkert! Men det er godkendt med rosende ord, så nu skal den lille bare komme ud af søsterens mave :)5 kommentarer:

 1. Det er virkelig et fint tæppe :) Meget flotte farver og meget symmetrisk. Det kunne være jeg skulle prøve det i stedet for mine sædvanlige mønstrer :)
  kh Emma

  SvarSlet
 2. Hej Emma.
  Det syntes jeg du skulle :) Det er nu meget hyggeligt.
  Jeg syntes ofte de hersens tæpper kan virke rodede pga af forskellige farver, mønstre, etc...-så mit jeg-skal-have-overblik-gen tog mere eller mindre automatisk over da jeg gik igang og det virkede.
  Kun 4 farver og lidt systematik..-viola!
  God arbejdslyst hvis du kommer igang:)

  SvarSlet
 3. Jeg synes du har lavet et flot tæppe, jeg synes det er fedt der er system i det. Meget moderne ;))

  Jeg har lavet et indlæg om en strikke/hækleklub-ish, håber du stadig vil være med.

  KH Camilla

  SvarSlet
 4. Hej Camilla.

  Jeg har nået at melde mig til et andet hæklekursus - 5 tirsdage og med betaling - der starter i slutningen af februar! Det ene udelukker selvfølgelig ikke det andet... Men jeg vil lige se hvad det er for noget og så holde øje med jeres? Jeg vil ikke sige endeligt ja, hvis jeg så syntes det bliver for meget. Det var ca en gang om måneden?
  Det kan nok godt lade sig gøre, men som sagt vil jeg ikke binde mig:)
  Håber I kommer i gang og får produceret nogle fine ting..
  Jeg vender tilbage. Kh Helle

  KH fra Helle

  SvarSlet
 5. Jeg meldte mig i stedet ind i en anden som er ved at starte op, men der er stadig plads til flere, se evt link på bloggen. Lyder sjovt med hæklekursus ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...