Sider

24. december 2011

UPS!

Det der med at købe julegaver til andre, det får mig til at opdage alle de ting jeg har glemt at skrive på min ønskeseddel..
Derfor er det vigtigt at huske gaven til sig selv. Den gave man ved, man ikke får af nogen andre og som man faktisk ikke vidste at man ønskede sig. Men hold nu helt op en god gave jeg fandt til mig selv iår :) Den kan klart anbefales og så er jeg helt pjattet med konceptet..

no need to say more?

-og så er der jo det, med de gode idéer! For midt i alt juleræset og småkagebagning, kom jeg i tanke om det fine uldtæppe jeg egentlig gerne vil hækle og som allerede er bestemt, skal ligge under sofabordet. Og hvad gør man så.. Man fletter garnbutikken ind i ruten til alle julegaveindkøbene og så starter man med at hækle, alt imens man planlægger hvornår man skal gøre alle de andre ting:) 
Hehe... Kender I det?
Projekt uldtæppe ser indtil videre sådan ud:


  
Nøjs det bliver dejligt at få varmet fødderne når man sidder i sofaen... 
Tak til Line fra LIBE, for inspiration til tæppet og for at fortælle at opskriften, jo er i den bog jeg har stående på hylden:)       

2 kommentarer:

  1. Fuck du er jo ved at indhente mig med det tæppe der. Men jeg skød altså også ret meget under mål, da jeg kun skulle ha 4 nøgler garn til det. Det sluger jo helt vildt. Stod også og savlede over den bog under julegave indkøbene, men så tog jeg mig selv i nakken........ og købte kun den gave jeg var kommet efter. Vi ses imorgen til nytårs hygge. Knus

    SvarSlet
  2. Jæs! Jeg har indhentet dig for længst! 11 nøgler garn af 100 m løbelængde.. Så de 4 nøgler jeg havde med til dig var ret meget under målet:) Men det er blevet et fint tæppe på 110 cm i diameter og varme tæer når jeg sidder i sofaen..
    Jeg burde måske også have nøjes med den gave jeg var kommet efter, men for filan den bog er virkelig lækker og inspirerende, så en makrelmad mere i januar er godt givet ud:)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...